ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Εισαγωγή

 
Η εταιρεία μας αναγνωρίζει πόσο σημαντική είναι η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του διαδικτυακού της τόπου. 
        Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η 
        δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να 
        δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ.). 
        Η εταιρεία μας συμμορφώνεται με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και χρησιμοποιεί όλα τα απαραίτητα μέτρα 
        για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.
  
Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), 
        τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία 
        δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών
        επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)
          

Ασφάλεια SSL

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, 
    ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών. 
    Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες, με πρωτόκολλο SSL, 
    με κρυπτογράφηση 256-bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), 
    είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση 
    στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες 
    τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και
    να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, 
    όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα 
    δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

        
 Κατά την επικοινωνία με το civilshop.gr μέσω φόρμας επικοινωνίας, τα στοιχεία που συλλέγουμε είναι το ονοματεπώνυμο,
η διεύθυνση email, η ημερομηνία και η ώρα της επικοινωνίας καθώς και το κείμενο που ανταλλάξαμε κατά την επικοινωνία.
Τα στοιχεία αυτά συλλέγονται για λόγους επικοινωνίας. Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων
Το civilshop.gr δεν έχει το δικαίωμα να μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) τα προσωπικά σας
δεδομένα με εξαίρεση των σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες αρχές.
Το civilshop.gr διατηρεί αρχεία με προσωπικά στοιχεία, αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας για όσο καιρό χρειαστεί, τα οποία έχει αποστείλει ο επισκέπτης / χρήστης.
Προκειμένου να διορθώσει, αλλάξει ή διαγράψει το προσωπικό του αρχείο, ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας τηλεφωνικά.
Tα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την εταιρεία μας ή τις άμεσα συνεργαζόμενες
δεδομένων κοινοποιούνται στις αρμόδιες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.
    

Τα δικαιώματά σας

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας, τα οποία επεξεργαζόμαστε. Επιπλέον, έχετε τα εξής δικαιώματα:

 Δικαίωμα διόρθωσης ή διαγραφής (σε ορισμένες περιπτώσεις) των προσωπικών σας δεδομένων.

 Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας ή εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

 Στις περιπτώσεις που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα βασιζόμενοι στη συγκατάθεσή σας,
        έχετε επίσης το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, χωρίς αυτό να επηρεάζει 
        τη νομιμότητα της επεξεργασίας για το διάστημα πριν την ανάκληση της συγκατάθεσής σας. Τέλος, έχετε το 
        δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια Ελληνική ανεξάρτητη αρχή, η οποία είναι η
        Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (http://www.dpa.gr/).

        

Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων εκτός της ΕΕ

 
Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς δεν διαβιβάζονται ούτε υπόκεινται σε επεξεργασία εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
        

Google Analytics

    Ο ιστότοπος της Εταιρείας χρησιμοποιεί το Google Analytics, 
    μέσω του οποίου η Εταιρεία μας συγκεντρώνει πληροφορίες. 
    Οι πληροφορίες αυτές βοηθούν την Εταιρεία μας να βελτιστοποιήσει
    τον ιστότοπο της βάσει των προτιμήσεων των επισκεπτών του.
    Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται αποστέλλονται και αποθηκεύονται στο server που
    διαθέτει η Google στις ΗΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την 
    Πολιτική Προστασίας της Google παρακαλούμε να επισκεφτείτε τον κατώτερω https://policies.google.com/privacy
    και ειδικότερα σύνδεσμο https://support.google.com/analytics/answer/6004245. 
    Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την συλλογή των δεδομένων σας από το Google Analytics, έχετε τη δυνατότητα 
    να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στον περιηγητή σας το πρόγραμμα της Google Analytics Opt out
    στον κατωτέρω σύνδεσμο: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

        

Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας;

    Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την 
    επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή τη χρήση cookies από εμάς ή για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, 
    χρησιμοποιώντας την στέλνοντας email στο gdpr@civilshop.gr
   

Τροποποιήσεις στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 
Προκειμένου να διασφαλίζουμε ότι η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας είναι πάντοτε 
    σύμφωνη με τις ισχύουσες νομοθετικές απαιτήσεις, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να προβαίνουμε 
    σε τροποποιήσεις ανά πάσα στιγμή. Το ίδιο ισχύει και για τις περιπτώσεις που η Πολιτική Προστασίας 
    Προσωπικών Δεδομένων πρέπει να τροποποιείται προκειμένου να προσαρμόζεται σε νέα ή τροποποιημένα προϊόντα ή υπηρεσίες. 
    Για αυτό το λόγο σας παρακαλούμε όπως ελέγχετε τον ιστότοπο μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα την παρούσα Πολιτική 
    Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για τυχόν τροποποιήσεις.